Image default
Opini

Sing Temen Wae…

bebas

Urip iku kudu eling lan waspodo, noto kahanane urip iku, yo jok digawe soroh yo jok digawe gampang, terus digawe opo..jarenene mbahku yo digawe koyok lali ae, wes manut ilene banyu ae

Oleh: Heri

Menungso podo latah, onok goro goro corona, podo bingung kabeh, saiki awak panas titik ,flu batok jarene corona, padahal sak doronge onok corona, penyakit iku wes lumrahe nempel nek awak dewe, terus bedane piye lek ngono iku.

Kedadiane tambah ngambyah ombo ora karuan, menungsane podo wedi karepe dewe, lhoo, iku ngono gowone urip kok diwedeni, panggonan ibadah sepi ra onok seng marek, kecobo wedi corona, dalan podo ditutup, lak, mlaku lewat ndi kok podo tutup kabeh.

Terus keluargane sakmono akehe dipangani opo, warung podo tutup, pusat kota yo sepi, lak terus sampek kapan koyok ngene iki.

Coba aku tak jalok fatwane mbahku,
Eh jarene, “urip iku kudu eling lan waspodo, noto kahanane urip iku, yo jok digawe soroh yo jok digawe gampang, terus digawe opo..jarenene mbahku yo digawe koyok lali ae, wes manut ilene banyu ae”, fatwa mbahku.

“wes ora suwe, corona bakal ilang sirna teko bumi, wes becik becik menungso seng eleng wae, bakal selamet sak kabehe”.

bebas

There is no ads to display, Please add some

Related posts

Menyelamatkan Kehidupan di Jawa

Penulis Kontroversi

Sama-sama Wafat Terbunuh, Kenapa Husein Diratapi Namun Ali Tidak?

Penulis Kontroversi

Ilmuwan Temukan Mikroplastik dalam Sampel Tinja

Penulis Kontroversi

Leave a Comment

bebas